Nyereményjátékunk véget ért - nézd meg, kik nyerték az ünnepi italokat a kedvenc húsvéti sütijükkel!

Véget ért a receptversenyünk. Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan indultatok. A nyerteseinket a cikk végén láthatjátok! Gratulálunk nekik!

Minden családban megvannak a szokásos húsvéti sütik, de mégis melyik lenne az, amelyik mellé szívesen elkortyolnál egy pohár Baileyst is? Nevezd most be ezt a finomságot 2018. március 5 – 22. között Nagy húsvéti sütiversenyünkbe, és nyerd meg a Baileys-ajándékok egyikét.

A Baileysről röviden

A Baileys-sztori 1974-ben, Dublinban kezdődött. A legkiválóbb ír alapanyagok, a whisky és a tejszín házasításával korszakalkotó ital született, amely rengeteg újabb krémlikőr megszületését hozta a későbbiekben. A Baileys krémes, világos mogyorószínű, lágy, dús krémlikőr. Illatát az édes tejszín és a vanília dominálja, íze telt, sima. A likőrt legtöbbször magában, széles talpú pohárban, jégen felszolgálva fogyasztják. Nagyon finom, selymes íze miatt édességek, kávék kedvelt kísérője, valamint sok koktél alapanyagául is szolgál.

Nevezd be, és nyerj!

Képzeld el magad, ahogy ülsz a szépen terített húsvéti asztalnál, egy pohár Baileys a kezedben...melyik süti lenne előtted? Süsd meg, fotózd be, töltsd fel a Nosalty oldalára, és nevezd be a Nagy húsvéti sütiversenybe most! Ha van már olyan recepted az oldalunkon, amelyik pontosan beleillik a képbe, azt is nyugodtan benevezheted. Indulj a nagyszerű Baileys ajándékokért!

Angol édes pogácsa Baileys-mázzal - kattints a recptért a képre!

Nevezési feltételek

A sütiben nem kell alapanyagként szerepelnie a Baileysnek, de a Te elgondolásod szerint passzoljon ízben a likőrhöz. Csak saját édes süti-, muffin- vagy aprósütirecepttel indulj, amelyhez saját fotót töltesz fel!

Hogyan tudsz nevezni a receptversenybe?

Nevezd be egy már meglévő recepted, vagy töltsd fel kedvenc húsvéti sütirecepted egy saját fotóval a NoSalty.hu oldalon a „Beküldés” menüpontban, majd kattints a receptnél a „Benevezek” gombra. Miután a receptedet szerkesztőink megnézték és jóváhagyták, már kezdődhet is averseny, ahol az alábbi értékes nyeremények várnak Rád.

Hogyan tudsz szavazni a receptekre?

A NoSalty.hu rendszerén belül areceptversenyteljes időtartama alatt a „Nagy húsvéti sütiverseny” fülre kattintva, majd a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

Tudj meg többet a Baileys krémlikőrökről itt!

Nyeremények

  • 4 db Baileys ajándékcsomag, melynek tartalma egyenként: 1 üveg Baileys krémlikőr két üvegpohárral díszcsomagolásban

Összesen négy nyeremény kerül átadásra. A három legjobb receptet Kárai Dávid, az ÍzHuszár blog alapítója és szerzője, Nemes Nóra, a Dacota blog szerzője és Hering András, a Nosalty főszerkesztője választja ki. A közönségdíjat pedig a legtöbb szavazatot szerzett recept beküldője kapja.

A receptverseny időtartama: 2018. március 5–22.

Eredményhirdetés: 2018. március 23.

A szavazatok állását itt követheted!

A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot.

A versenyünk véget ért, nyerteseinknek gratulálunk nyereményeikhez!

Közönségdíjasunk:

Iluska - Pityókás diós sütije

A Nosalty szerkesztősége által választott 3 recept:

Zsuzsamama56 - Tejszínkrémes narancsos kockája

scarlett69 - Gluténmentes húsvéti linzertála

Marcsux - Mákos álom citromkupolája

...és van még egy díjunk: egy üveg Baileys Chocolate Luxe, melyet a Baileys ajánlott fel

LadyMeli részére, Báránybőrbe bújt répatortájáért

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

5 kockás abroszos óbudai vendéglő, ahol a Krúdy-nosztalgia ma is...

A Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?