Nyerj szendvicssütőt újból a Ceressel!

Neked is fontos, hogy milyen kenyérből készíted a napi szendvicsedet? Játssz újból a Ceres játékán, és nyerd meg a szendvicskészítő szett egy-egy darabját!

A nagy sikerre való tekintettel megismételjük játékunkat! A Ceres új adalékanyagmentes termékei jó alapanyagul szolgálnak bármilyen szendvics elkészítéséhez. Ismerd meg őket most! Ha figyelmesen olvasol, könnyen választ tudsz adni az alábbi kérdésekre. A helyes megfejtők között egy 3in1 szendvics-(grill-gofri) sütőt, egy kenyérpirítót és egy szendvicstetoválót sorsolunk ki!

Ezeket olvastad már?

Hazánkban az éves átlagos kenyérfogyasztás 73 kg/fő*

Te milyen kenyeret eszel?

’Az vagy, amit megeszel’ - tartja a közkeletű mondás. Nem mindegy, tehát mit fogyasztunk, mit adunk a gyermekeinknek. Talán ezért is van fejlődésben az E-mentes termékek piaca, erősödnek az adalékmentes élelmiszerek iránti fogyasztói igények.

A trendet a Nielsen által készített friss kutatás is megerősíti: „Hazánkban az emberek többsége túlsúlyosnak tartja magát valamilyen mértékben. De eltekintve a fogyásra való törekvéstől, tíz megkérdezett magyar fogyasztóból legalább nyolc odafigyel kisebb-nagyobb mértékben arra, hogy az általa fogyasztott élelmiszer hozzájáruljon egészsége megőrzéséhez. Azon belül pedig átlagosan a magyar válaszadók 27 százaléka tartja étkezésében nagyon fontosnak az egészség és a wellness szempontjait.”**

Az új E-free kenyércsalád kiváló minőségű, természetes eredetű alapanyagokból készül, a termékek E-számmal jelölt adalékanyagokat (pl.: lisztkezelő szer, emulgeálószer, tartósítószer, stb.) nem tartalmaznak. A termékek frissességüket 8 napig megőrzik.

Az E-free kenyerek különösen az egészségtudatos fogyasztók körében népszerűek, de fogyasztásuk minden ember számára ideális. A termékek jelenleg három variációban kaphatóak: Ceres Sütő E-free szeletelt kenyér 400g-os, E-free toastkenyér 550g-os és E-free vajas toastkenyér 550g-os kiszerelésben. Kóstolja meg Ön is!

*Forrás: Magyar Pékszövetség

** Forrás: Nielsen piackutató vállalat hatvan országban, köztük Magyarországon végzett kutatása 2014. augusztus 13 - szeptember 5. között, amely az egészség és a wellness valamint az étkezési szokások közti kapcsolatokat tárta fel.

Tudj meg többet a Ceres adalékanyagmentes termékeiről itt!

Játssz és nyerj!

Ha figyelmesen elolvastad cikkünket, akkor jöhet a játék! 2015. április 6 - 19. között válaszolj az alábbi kérdésekre. A helyes megfejtők között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Nyeremények:

1. helyezett - 1db TEFAL SW605833 3in1 szendvics-grill-gofri sütő

2. helyezett - 1 db Electrolux EAT5300 pirítóssütő

3. helyezett - 1 db ORION Szív alakú pirítóstetováló

A válasz beküldésével elfogadod a Nosalty felhasználói feltételeit.

A játékszabályzatot itt találjátok.

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Agócs Noémi Kincsp

Burkus Péter

Szűcsné Macht Krisztina

Gratulálunk, a nyerteseket e-mailben is értesítettük.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!