Nyerj belépőt, és kóstold végig a hazai gasztronómia aktuális finomságait!

A minőségi gasztronómia szerelmeseinek van most egy nagyszerű játékunk: gyertek és nyerjetek belépőjegyeket velünk az OTP Bank Gourmet Fesztiválra! (x)

Idén május 17-20. között, a pünkösdi hétvégén is érdemes lesz a Millenárisra zarándokolnod, ahol az OTP Bank Gourmet Fesztiválmutatja be Magyarország top éttermeit, legjobb cukrászdáit, borászatait, a hazai gasztronómia aktuális finomságait, és ízelítőt ad a nemzetközi csúcsgasztronómia világából. Ha szeretnél belépőjegyet nyerni velünk, akkor olvasd el cikkünket figyelmesen, és válaszolj helyesen az alábbi egy kérdésre!

Az idei Gourmet-ről röviden

A Gourmet idei témája a gombóc, valamint a kaviár és a pezsgő. A fesztivál nemzetközi főszereplője ebben az évben Heinz Reitbauer, a világ 10. legjobb éttermeként számon tartott, 2 Michelin-csillagos Steirereck séfje, valamint itt lesz Lengyelország összes Bib Gourmand minősítésű éttermének séfje, Kamilla Seidler, Latin Amerika legjobb női séfje és Maksut Askar, az isztambuli Neolokal séfje, a régió egyik nagy nemzetközi felfedezettje, a színpadi programon túl ők mindannyian exkluzív vacsorákat is adnak. Az exkluzív ebédek és vacsorák limitáltak, fentieken túl 5 vidéki és 5 budapesti étterem is közös különleges menüvel készül. Ebben az évben sem lesz hiány workshopokból, amelyek során nem akárkiktől lehet tanulni. Előad többek között Pataki Ádám cukrász, Sárközi Ákos, a Michelin-csillagos Borkonyha séfje, Jahni László, a Kistücsök séfje, de ott lesz például Fördős Zé, Vágó Piros és Anger Zsolt is.

Színes programok

  • A színpadi programok sok izgalmat ígérnek,
  • a Zazzi elárulja a híres Édes álom receptjét,
  • Reitbauer gombákat készíttöbbféleképpen,
  • találkozhattok Csallóköz ízeivel,
  • Nyíri Szásától megtudhatjátok, hogyan készül a kaviár,
  • különleges programmal lép fel a már két Michelin-csillagos Onyx és az idén 160 éves Gerbeaud.
  • a júniusi megmérettetés előtt találkozhattok Pohner Ádámmal, az ifjú séftehetséggel, aki Magyarországot képviseli a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsversenyen,
  • és a kisebbekről sem feledkeznek meg: 14 éves kor alatt ingyenes a belépés, és lesznek gyerekprogramok a Kerek Perec és a Chefparade jóvoltából.

Játssz és Nyerj!

Elolvastad cikkünket, és szeretnél páros napi belépőt nyerni az a Gourmet Fesztiválra? Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésünkre, te lehetsz a 2 szerencsés pár egyike, akik részt vehetnek a rendezvényen!

A játék időtartama:2018. május 08 - május 15.

Sorsolás: május 16. 14 óra

Nyeremények: 2 db páros belépőjegy

A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Nyerteseink: Omodi Zoltán (Budapest) és dr. Kiss Csilla (Budapest) Gratulálunk!

A Gourmet Fesztiválról még több információt itt találsz!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ártalmas étkezési szokás, ami májbetegséghez vezethet

A mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.