Nyerj belépőt az első SütniCake-re!

November 8-9. között kerül megrendezésre az első SütniCake Sütemény- és Tortafesztivál az Iparművészeti Múzeum gyönyörű aulájában. Játssz velünk, és legyél ott Te is!

Az első SütniCake Sütemény- és Tortafesztivál (Kiállítás és Vásár) megrendezésével a szervezők olyan eseményt szeretnének életre hívni, ahol hazánk legjobb cukrászatai, cukrászai mutatják be termékeiket, kreatív alkotásaikat a látogatóknak. Válaszolj egy kérdésre, és nyerj páros belépőt!

A SütniCake Sütemény- és Tortafesztivál ötlete abból az elgondolásból született, hogy végre hazánkban is legyen a számos gasztrotematikájú rendezvény között egy esemény, mely elsősorban süteményeket és tortákat reprezentálja. A rendezvényen és versenyen közel 30 kiállító vesz majd részt, köztük lesznek a legnagyobb hazai cukrászatok ugyanúgy, mint az új, kisebb kézműves cukrászati manufaktúrák.

A fesztiválon a hagyományos sütemények mellett cupcake-ek, tartelette-ek, brownie-k, cake pop-ok, macaronok és torták várják majd az édesszájúakat, hogy megkóstolják vagy hazavihessék őket.

Cake pop - az új sztársüti

Az első SütniCake esemény témája és arculata: Alice Csodaországban. Ehhez a tematikához kapcsolódik a szakma és az amatőr cukrászok számára kiírt tortadesign-verseny témája is. A rendezvény előtti napon rangos zsűritagok segítségével megválasztják majd a SütniCake győztes tortáját is. A tortadesign-verseny legjobb alkotásait a szervezők kiállítják, és a rendezvény teljes ideje alatt megtekinthetőek lesznek.

A Gasztroszínpadon népszerű gasztrobloggerek látványos bemutatói várhatóak, akik néhány titkos fortélyba is beavatják majd a közönséget. A SütniCake kiállítói is programokkal, látványos bemutatókkal várják majd a látogatókat. Lesz tortadíszítő-verseny, cukorcsipke- és karamelldísz-készítés, macaron- és bonbonkészítő bemutató, gyermekeknek marcipánfigurázás. A programok között szerepel még az Iparművészeti Múzeum különleges kiállítása, melyen századfordulós cukrászati eszközöket és tárgyakat mutatnak majd be.

Az eseményről még több információt itt találsz

Kövesd a SütniCake-et a Facebook-on is!

Játssz és nyerj!

Válaszolj egy kérdésre november 5-én éjfélig, és nyerd meg az 5 db páros belépőnk egyikét! Sorsolás: 2014. november 6-án. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget!

Nyerteseink

  • Metz Anikó
  • Guba Zoltán
  • Rácskai Judit
  • Prohászka Rita
  • Főző Dominika

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!