Nyerj egy 50.000 Ft-os vásárlási utalványt!

Szeretsz új recepteket kipróbálni, de nehezen találsz a hétköznapokban időt a főzésre? Akkor a Bonduelle legújabb termékeit imádni fogod! Ráadásul most nyerhetsz is velük!

Ha te is a tudatos táplálkozás híve vagy, de nem szívesen mondanál le a gazdag, üde ízvilágról, és szeretsz újdonságokkal kísérletezni, ideje, hogy kipróbáld a Bonduelle innovációját! Az előgőzölt mirelit zöldségek tökéletes alternatívái a friss zöldségeknek, és mindössze 3 perc alatt elkészülnek. Válaszolj helyesen a cikk végén feltett kérdésre, és nyerj egy 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt, vagy vidd el a 10 db ajándékcsomag egyikét!

Fagyasztott, friss zöldség?

Zöldborsó, brokkoli, zöld- vagy esetleg sárgabab? A színpompás, roppanós zöldségek feldobják a legegyszerűbb ételeket is, miközben egész évben gazdag vitaminforrást biztosítanak.

A sztereotípiák szerint a mirelit zöldségek egészségtelenebbek a piacon vagy üzletekben kapható friss zöldségeknél, pedig a kutatók nemrégiben éppen az ellenkezőjét bizonyították be. A prémium minőségű mirelit zöldség több A- és C-vitamint tartalmaz, mint az a rokona, melyet akár egy hónapon át tárolnak hűtve, mielőtt a zöldségpultra kikerülne. Utóbbit, miután hazavisszük, előfordul, hogy további pár napra a hűtőbe tesszük, így végül a tápanyagtartalma 45 százalékát is elveszítheti, mire felhasználásra és elfogyasztásra kerülne. A Vapeur zöldségeket a gyors és szervezett leszedés után szelektálják, tisztítják, méret szerint osztályozzák, majd blansírozzák és fagyasztják, hogy minimalizálják a tápanyagveszteséget. A Bonduelle Vapeurt csak 3 perc elkészíteni, így a mélyhűtőben tartva biztosíték, hogy bármikor, szinte a semmiből varázsolj ízletes ételeket. Kis felkészüléssel pedig tényleg csak a kreativitásodon múlik, milyen fenséges fogás kerül a vacsoraasztalra!

Játssz és nyerj!

Ha figyelmesen végigolvastad cikkünket, akkor nincs más hátra, mint hogy 2015. április 13-26. között válaszolj az alábbi kérdésünkre.

Nyeremények

A helyes megfejtők között:

1 db 50.000 Ft értékű vásárlási utalványtés10 db ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Játékra fel! Sorsolás: 2015. április 27. 12:00. A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot.

Tudj meg többet a Bonduelle új termékcsaládjáról itt!

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítettünk!

 • Pem Éva
 • Wágner Viktória
 • Dunai István
 • Aszódi Ferencné
 • Bertyákné Bolgár Marianna
 • Tóth Lászlóné Kati
 • Makovecz Renata
 • Szabó Barbara
 • Zsigmond Józsefné
 • Guttyán GÁBORNÉ
 • Horváth Dóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!