A Nosalty volt az ünnepi időszak legnépszerűbb gasztromagazinja

A Nosalty.hu több mint 2,6 millió egyedi felhasználójával egyértelműen vezette a decembert versenytársaihoz képest. Ez pedig azt jelenti, hogy minden ötödik magyar felkereste az oldalt. Az új évben pedig Kovács Ádám is erősíti a kiadvány működését, Head of Digital Brand pozícióban.

Az előző év utolsó hónapja kiemelkedő eredményeket hozott az egyik legnépszerűbb gasztrokiadvány, a Nosalty.hu számára. Az e.gemius adatai szerint versenytársaihoz képest a lap olvasottsága egyértelműen dominálta a decembert, amely főzés és sütés szempontjából a legkiemeltebb időszak.

Töltött káposzta
A Nosalty volt az ünnepi időszak legnépszerűbb gasztromagazinja

A weboldalt több mint 2,6 millió egyedi felhasználó látogatta, amely 29 milliónál is több oldalletöltést produkált. A december 22. és január 2. közti kiemelt időszakban az egyedi látogatók száma szintén meghaladta a 2 milliót (2 096 576).

Így kijelenthető, hogy a lapot minden ötödik magyar felkereste az ünnepi időszakban, és átlagosan több mint 10 percet töltöttek el az oldalon.

A Nosalty közösségi médiafelületei is kiemelkedő eredményt produkáltak. A márka TikTok-csatornáján az év utolsó hetében 2 millió felett volt a megtekintések száma, míg Facebookon 2,5 millió felhasználót értek el a megosztott tartalmak.

Majonézes krumplisaláta
A majonézes krumplisaláta még mindig az egyik legklasszikusabb karácsonyi fogás

Megfigyelhető az is, hogy a magyarok milyen ételeket tesznek az asztalra ezekben a napokban. Az általános tapasztalat az, hogy a klasszikusoktól még mindig nem vagyunk hajlandóak eltérni.

December 22. és 26. között mindent vittek a sütemények: semmi sem írhatta felül a rögtön puha mézeskalács iránti keresletet, de szintén népszerűnek bizonyult a kókuszgolyó, a zserbó, a linzer és a Fanta szelet elkészítése is ezekben a napokban.

A főételek közül magasan a töltött káposzta receptjére voltak kíváncsiak ekkor a legtöbben, amit a magyaros halászlé követ, miközben a majonézes krumplisaláta joggal érdemelheti ki a legnépszerűbb köret címet, annyian kattintottak rá ezekben a napokban.

Mézeskalács
A mézeskalács majdnem minden otthonban elkészül az adventi időszakban

A 2025-ös esztendő köszöntése sem maradhat el finom fogások nélkül, a január elsejét azonban úgy tűnik, egyre kevesebben szeretnék a konyhában tölteni. December 30-31. között ugyanis kétszer annyi forgalom volt a Nosalty.hu oldalán, mint a január elsején és másodikán.

Továbbra is a lencsés ételek vannak előtérben főzelék, leves és saláta formájában. Szilveszter éjjelére maradnak a mindig megbízható, sós ropogtatnivalók – a sajtos rúd és pogácsa –, januárban viszont újra előkerülnek az édes desszertek is, mint a palacsinta vagy a gofri.

A Nosalty 2025-ben egy új kollégával erősíti csapatát. Hering András főszerkesztő tartalmi vezetése mellett Kovács Ádám, Head of Digital Brand pozícióban csatlakozik a márka üzleti céljait támogatva, fő fókuszában a projektmenedzsment, a technológiai folyamatok tervezése és végrehajtása áll.

A szakember korábban több mint 5 évet töltött el az Indamedia kiadócsoport sales osztályán, ebből közel 3 évet vezetői pozícióban.

A Central Médiacsoporthoz 2022 februárjában évvel ezelőtt csatlakozott senior üzletfejlesztési projektmenedzserként.

 „Az idei évben a technológiai és tartalmi fejlesztésekre helyezzük a hangsúlyt, melynek célja, hogy a Nosalty a felhasználói igényeket maximálisan szem előtt tartva, egyszerre kínáljon felhasználóbarát felületet és magas színvonalú magazinos élményt a látogatók számára” – számolt be terveiről Kovács Ádám.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Vegán, citromos hamis tiramisu

Ez a tiramisu nemcsak attól hamis, hogy citromos, hanem attól is, hogy babapiskóta helyett kekszet tettünk a krém közé. Legfőbb különlegessége pedig, hogy teljesen vegán, amit viszont se ...

Vegán frankfurti leves

A frankfurti leves igazi gyerekkori klasszikus, amit azonban felnőttként is szívesen készítünk, pláne ha gyorsan főznénk valami egyszerűt és laktatót. Ráadásul könnyen vegánná ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...