Nigella Lawson nem tudja eldönteni, mi a kedvenc étele - eddig 3-féle választ adott

Ha nem tudtad, milyen információ hiányzik az életedből, megmondjuk: Nigella Lawson kedvenc ételének ismerete!

Nigella Lawson brit gasztroháziasszony két kedvenc, állandóan magánál hordott élelmiszeréről már mi is írtunk múltkor - ha kíváncsi vagy rájuk, itt megnézheted, mik azok.

De hogy mi az örök kedvenc étele? Ki tudja!

Állítólag nincs erre a - nyilván sokszor elhangzott - kérdésre bejáratott válasza, vélhetően azért, mert túl sok mindent szeret, de azt tudjuk, hogy egyik alkalommal a világ legjobbjának a kenyeret és a sajtot nevezte ki. Két alap élelmiszer bárki hűtőjében, csak semmi flanc, és ezáltal máris klasszisokkal közelebb érezzük magunkhoz Nigellát, hiszen ezeket szinte nap mint nap fogyasztjuk mi is. Ugye milyen jó?

via GIPHY

2017-ben viszont egy bizonyos vada pav nevezetű indiai vegetáriánus ételért rajongott - ez nem más, mint egyfajta vega indiai hamburger, hús helyett lisztes szószban megforgatott, fűszeres tört krumpligombócokkal, amiket fokhagymás chutney-val megkent bucik közé tesznek.

Receptajánló:

Ez év áprilisában viszont így nyilatkozott:

"Azt hiszem, nincs olyan étel számomra, amit sokkal jobban szeretnék, mint a többit, hiszen az evésben az emlékek a legjobbak, amik egy adott ételhez kapcsolódnak. De ha földi létem utolsó vacsoráját kéne megválasztanom, a csirke tuti szerepelne benne. A sült csirke számomra a házias ízek csimborasszója."

Ezeket olvastad már?

via, címlapfotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek