Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Van egy dolog, amit Gordon Ramsay soha nem enne meg

Gordon Ramsay örök témánk - bocs, ha nem szeretitek, de kikerülhetetlen figura és zseniális séf. Most épp pár személyes kérdésre adott választ.

Kibírhatatlannak tűnik a TV-ben és a neten is, kritikusságáról, szigoráról és trágár stílusáról nem is lehet már mit mondani – erről híres, mégis imádnivaló, és sztár. Mint családapa és magánember meg egészen rendes figurának tűnik :)
refinery29 magazinnak például elmesélt pár személyes dolgot magáról, például hogy

miket tart a legfontosabb konyhai eszközöknek otthonában...

a válasz:

- egy mandolin szeletelőt, amivel vékony zöldségszeleteket vághat a friss és gyors salátákhoz
- egy airfryert, amivel szinte zsiradék nélkül, pusztán a forró levegővel tudunk sütni, és amit még a lánya is magával vitt a fősulira, hogy a barátainak süssön zöldségcsipszet vele

- egy botmixer is kell a krémlevesekhez

- egy kézi „bullet” gyümölcsturmixot, amit az egész család használ, hiszen imádják a reggeli smoothie-kat, ezeket pedig magukkal vihetik a kocsiban is – mert nagyon késős mindegyikük

Krémleves-ajánló:

Azt is megkérdezték, mit készít ebédre legtöbbször...

a válasz:

- hétköznap egy zöld smoothie-ra futja csak, mert ebédidőben mindig az egyik éttermében tartózkodik

- hétvégén viszont az egész család beszáll a főzésbe, sőt, lányának, Matildának már szakácskönyve is megjelent, kezdi átvenni apa örökségét – > sűrűn főznek együtt indiai vajas csirkét vagy lasagnet, vasárnaponként pedig füstölt lazac és tojás a villásreggeli
 

Végül pedig megtudták, mit eszik, amikor utazik...

a válasz:

- amennyiben teheti, eszik némi olaszt még a repülőút előtt: húsfélék, kis szeletelt alma, parmezán, vörösbor, és Gordon örül, mint majom a farkának

- a londoni Heathrow reptéren szerncséje van, mert saját éttermében falatozhat

- viszont – tekintve, hogy tíz évet húzott le légitársaságoknál – SOSEM enne repülőn, mert pontosan tudja, honnan jön az az étel, és mennyit állt, mielőtt elénk került...

...ezeket láttad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gizi-néne
Gizi-néne Tue, 2017-04-04 22:27

Rendkívüli módon tisztelem benne az ételek iránti odaadását. Ha már választani lehetne egy ilyen "nagypofájú" szakács és egy-két éttermi szakácsunk között, aki nem "kur.....vaanyázik", de az étele olyan mintha egy kutya, vagy macska okádta volna ki, inkább maradnék a nagypofájú mellett.

Koszider
koszider / Koszider Fri, 2017-03-31 19:00

Biztos nem lennék a beosztottja, mert előbb-utóbb leütném egy tepsivel. Viszont a receptjei valóban csodásak. Leutánoztam a Wellington bélszínjét, valami parádés - és amilyen részletesen elmagyarázza, nem is nehéz. (Youtube videó van róla.) A zseniális ötlet, hogy a tészta és a gomba közé beiktat egy pármai sonka réteget, amitől a tészta biztosan nem ázik el. Jóvót, na.