Nézd meg, kik nyerték a 100 eisberg ajándékcsomagot!

Te is elkötelezett híve vagy a salátáknak, a finom ízeknek és a csodásan összeállított tányéroknak? Akkor biztosan indultál az eisberg nyereményjátékán. Nézd nyerteseinket!

Az eisberg új öntetcsaládjának köszönhetően pedig az ecet pozitív hatásai, különleges ízek formájában a minden napi étkezések része lehet. Az új öntetek megalkotásakor fontos szempont volt, hogy ehhez a Magyarország egyik legszebb vidékén készülő, különleges és kiváló minőségű ecethez méltó partnereket válasszanak.

Az eisberg új öntetcsaládjának, a Tokaj Dressingnek köszönhetően különleges ízek formájában a minden napi étkezések része lehet, a hangulatunktól függően hol gyümölcsökkel, hol egzotikus fűszerekkel, hol pedig kiváló minőségű olívaolajjal megbolondítva. Megkóstolhatsz almás, málnás, szilvás és birsalmás ízű önteteket, vagy ha az olíva alapú öntetekre vagy kíváncsi, akkor kóstold meg a római kömény-koriander fűszeres kombinációját, mely az Oriental nevet kapta vagy a Balsamot, amely tengeri sót és fekete borsot tartalmaz.

Ekkora esélyed pedig még nem volt arra, hogy csodás öntetekkel tálalhasd a karácsonyi salátád!

Nézd meg, végül kik nyerték a100 db eisberg ajándékcsomagot, melyek tartalma: egy salátás receptfüzet és egy díszdobozos Tokaj Dressing.

1. Bácskai Anita2. Veres Eszter3. Molnár Pál4. Cságoly Szilvia5. Csányi Klára6. Boda Mirjam7. Berencsi Zoltánné Székely Katalin Éva 8. Bende Tamás9. Fehér Ildikó 10. Rigó Péter 11. Tavaszy Szabolcs Levente 12. Tar Anikó13. Varga Lajosné 14. Fenyvesi Péterné15. Kondorné Varga Tünde 16. Czimmer Éva 17. Gedon Viktória 18. Mitnyek Adrienn 19. Kozma Gergő20. Ifj. Vajda Zsolt

21. Horváth Attiláné 22. Morasutto Erika23. Németh Ilona Dóra 24. Nacsáné Kerekes Hajnalka25. Griesl István 26. Ferencz Károlyné27. Ravasz Gábor 28. ifj Wágner László 29. Müller-Váczi Lívia Éva 30. Horváth Tiborné31. László Tünde 32. Molnár Krisztina33. Tóth Andrea 34. Horváth Jolán 35. Képes Csaba 36. Mészáros Tiborné 37. Tóth Péter 38. Máténé Kiss Éva 39. Czipó Rita 40. Gonda Sándor41. Wágner Viktória 42. Pál Mária 43. Bánóczi Ildikó 44. Radvánszki Renáta 45. Dézsi Katalin 46. Frányó Kriszta 47. Váradi-Puskás Henrietta 48. Láng Alina 49. Koller Szilvia 50. Suttáné Szabó Enikő 51. Varga József 52. Aljielati Fanni53. Ábrahám Istvánné 54. Bata János 55. Iván Lászlóné 56. Jeliné Reiter Hajnalka 57. VajkTóth 58. Faludi Zoltán Ferencné 59. Kazi Tímea 60. Aradi Andrea 61. Páva Tamás62. Király Viktória 63. Kulcsár Vivien 64. Bésán R.László 65. Tukacs Erika 66. Lakatos Adrienn 67. Birinyiné Bérces Erika 68. Molnár Anita 69. Hargittai Anita 70. Sebestyén Réka71. Kalmár Imola 72. Toma Csilla 73. Vasas Bianka Csilla74. Soós Dezsőné 75. Babucs Szabina76. Huszákné Ágh Ildikó 77. Brogli Erika 78. Tóth Zsuzsanna 79. Balogh Pál Zoltánné 80. Szepesi Orsolya

81. Baglyos Nikolett82. Csillag Katalin83. Ilsinszki Andrea 84. Bősze Ferenc 85. Turiné H. Andrea 86. Balogh Lászlóné 87. Kovács Gézáné 88. Elek Lászlóné 89. Pénzes Zoltán 90. Varga Nikolett91. Princz Árpád 92. Horváth Károlyné 93. Hankóné Tokodi Anna 94. Szabóné Novai Magdolna 95. Magyar Bettina96. Nohalka Zsanett 97. Mészáros Martin 98. Murányi Valéria 99. Lovas Barbara 100. Balló István

A nyertesekkel e-mailben felvettük a kapcsolatot.

A Játékban résztvevők elfogadták a Nosalty Felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot!

Címlapról ajánljuk

Csak egy dolog kell, hogy soha többé ne duguljon el...

A mosogató lefolyóján napi szinten rengeteg apró kosz, ételmaradék és egyéb szennyeződés utazik, és bizony nem mindig akarnak véglegesen távozni. A dugulás elhárításához szerencsére csak egy egyszerű dolog kell. Otthon Tippünkben felfedjük, mi is ez pontosan!

Nosalty

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.