Nézd, kik nyerték a FRoSTA ajándékcsomagokat!

Te is azok közé a vásárlók közé tartozol, akik megnézik az összetevőket vásárláskor? Akkor biztosan indultál a Frosta Nyereményjátékán. Nézd nyerteseinket!

A FRoSTA örömhíre, hogy a termékei csomagolásán található feliratok már arról tájékoztatnak, hogy nem tartalmaznak: se ízfokozót, se színezéket, se aromát.A mesterséges anyagokat természetes összetevőkkel helyettesítették úgy, hogy a termékek megőrzik intenzív színüket, és természetes ízük is megmarad.

Most pedig nézd, kik lettek a pörgetős Nyereményjáték győztesei:

2015.11.09Pesti Barbara (babar868 )2015.11.16.G. Nagy Brigitta (bridge82)2015.11.23.Szegedi Judit (juditszegedi)2015.11.30.Kovács-Zrena Mária (zrenaria)2015.12.07.Pénzes Zoltán (zpenzes)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.