Az egyik legjobb dolog, ami bármilyen étellel történhet, ha a szárított helyett valamilyen friss zöldfűszer ízesíti, teszi aromássá. A menta-, bazsalikom- vagy korianderlevelek és társaik kerülhetnek salátákba, levesekbe, ragukba, szószokba, töltelékbe, néha még desszertekbe is. De mi történik a szárakkal? Nos, a vaskosabb, fásabb részek gyakran nem kerülnek felhasználásra, annak ellenére, hogy ezek is rejtenek magukban némi zöldfűszeres erőt. Ne dobjuk el őket, inkább használjuk fel az alábbi módokon!
Nézd meg galériánkban a zöldfűszerek szárának felhasználási módjait!
Receptek a maradékmentéshez:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További konyhai tippeket leshetsz el itt: