Uborkaszezon van, ugye, ami egyrészt azt jelenti, hogy tele a hűtőnk a lédús, frissítő szezonális zöldséggel, másrészt azt, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről a tényről: hopp, egy hét nyaralás, egy víkend a Balatonnál, éjszakai kimaradás, satöbbi. Aztán egy szép napon arra eszmélünk hűtőajtónyitás közben, hogy a korábban feszes uborka bizony elengedte magát, bizony megereszkedett és ráncos lett. Szerencsére ilyenkor nem azonnal a kuka a megoldás – ugyanis még így is kezdhetünk egysmást az uborkával: nézzük, például miket!
Nézd meg galériánkban a megfáradt uborka felhasználásának módjait!
Ezek a receptek jól jöhetnek a mentéshez:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több konyhai tippet leshetsz el tőlünk: