Ez a lista elárulja, meddig és mennyi vízben főzd a gabonákat

A gabonák rendszeres részét képezik az étrendünknek (legalábbis remélhetőleg), éppen ezért nagy hangsúly helyeződik az elkészítésükre. A mai Napi Tipp egy csokorba gyűjti a tökéletes gabonafőzési technikákat.

A gabonafőzés, mint sok más konyhai feladat, egy olyan dolog, amire mindenkinek van saját aranyszabálya. Van, aki méricskéli a vizet, van, aki érzésre zúdítja a fazékba, míg mások teljesen találomra arányítanak minden alkalommal. Persze, ha biztosra akarunk menni, érdemes megismerni a különböző gabonafőzési arányokat és időket, hogy a rizs, a bulgur és a kuszkusz mindig a lehető legjobban sikerüljön a jövőben.

Lesd meg a galériában, mit mennyi ideig kell főzni:

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket az okos konyhai tanácsokat is fogadd meg:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.