Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Most végképp eloszlatjuk a konzervekről kialakult tévhiteket

Van egy okos tippünk, hogyan tudod a hétköznapi vacsorákat zöldségekkel gazdagítani úgy, hogy ez ne kerüljön plusz munkába neked. (x)

A konzervzöldségekről

Manapság kevés időnk jut arra, hogy odafigyeljünk a minőségi étkezésre, ez főleg a hétköznapokra igaz. Ilyenkor gyakran elcsábulunk és interneten rendelünk vacsorát. Sőt, sok esetben hajlamosak vagyunk megfeledkezni a napi zöldségfogyasztás jelentőségéről, fontosságáról, ami az emberi táplálkozásunk alapja, ugyanis vitamin- és ásványianyag-tartalmuk hozzájárul immunrendszerünk megfelelő működéséhez. Mindannyian keressük a kevésbé időigényes megoldásokat, amivel nemcsak színes, de izgalmas, finom és egészséges fogásokat készíthetünk. A konyhakész termékek, mint például a konzervek bármikor remek alternatívát kínálnak. A minőségi alapanyagból, modern technikával készülő termékek hozzájárulnak az egészséges élethez, használatuk feldobja az étkezéseket.

Ezeket konzerv zöldségekkel is elkészítheted

Régi zöldségtartósítási praktikák

Régen nagymamáink a gyökérzöldségeket, mint például a sárgarépa és a cékla, hűvös pincében, homokban tárolták.  A burgonyát is elvermelték, hogy sötétben fénytől védve ne csírázzon. A hagymaféléket koszorúba kötötték és a szellős padlásra akasztották. A fokhagyma ezzel a módszerrel sem állt el olyan jól, mivel könnyen kiszárad, ezért inkább olajba, sóba, ecetes páclébe, vagy mézbe tették. Az olyan keményebb leveleseket, mint a káposzta vagy a magas víztartalmú uborka pedig savanyították.

Nekünk sokkal egyszerűbb

Ma már nincs mindenkinek hideg pincéje, és szellős padlása, de nincs is rá szükségünk, mert ha pont elfogyott otthon valamelyik alapanyagunk, akkor elővehetjük a kamrából a konzerves vagy más módon tartósított megfelelőjüket.

Még több Bonduelle termékkel készített receptet itt találsz!

Tartósítás ma

A tartósítás technológiája évről-évre egyre kifinomultabb lett. Például most a zöldségek a betakarítás után, pár óra alatt kerülnek a termőföldről a dobozokba, így magasabb tápértékűek és frissebbek, mint a napokig pulton tárolt társaik. A konzervekkel, eltarthatóságuk miatt, hosszabb időre lehet előre tervezni, ráadásul költségtakarékosabbá teheti a konyhai háztartást is.

Nézd meg Te is a kisfilmet, hogy meggyőződhess róla!

Ilyenek a Bonduelle termékek:

  • A Bonduelle konzervek széles kínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terméket, amelyek
  • Azonnal és sokoldalúan – levesbe, salátának, főzelékhez vagy köretnek – használható alapanyagok, és akár magukban is fogyaszthatók
  • Változatlan minősége hosszú ideig garantált a gyártási technológiának köszönhetően
  • A hőkezelés technológiájának köszönhetően nem tartalmaznak tartósítószert
  • Nem igényelnek különleges tárolást, szobahőmérsékleten tárolhatók
  • A sztereotípiákkal ellentétben megőrzik állagukat, természetes formában tartalmazzák a legfontosabb vitaminokat, ezentúl magas az ásványi anyag- és rosttartalmuk is
  • Segítenek abban, hogy időt és fáradságot spóroljunk meg, a konzervzöldségek ugyanis már felhasználásra készek, további főzést nem igényelnek.

Tudj meg többet a Bonduelle termékeiről itt!

Szólj hozzá!
https://ad.adverticum.net/t/?z=2201&g=5730408&b=573041800&h=[LOCATION]&p=2

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!