A történetem 1853-ban egy Renescure nevű francia falucskában kezdődött. Sokan nem is tudják, de a cég borókabogyó szeszfőzdeként indult, melyet Looius A. Bonduelle és L.L. Roussel alapított.
Hamarosan egy cukorfinómítóval bővült a gyár és virágzásnak indult a vállalkozás. Később azonban a zöldséggyártás került fókuszba, és elindult a borsótermesztés is. 1926-ban már 90 000 konzerv zöldborsót gyártottunk le. Érdekesség, hogy 1957-ben igazi innovációnk volt a borsó és bébirépa konzerv zöldségkeverék, 1978-ban pedig már nyitófüllel ellátott, könnyen nyitható konzervekbe csomagoltuk a kukoricát.
Ma a Bonduelle az egész világon és hazánkban is az egyik legjelentősebb zöldségfeldolgozó cég. Az 1863-as francia alapítású családi vállalkozás immár több mint 20 éve van Magyarországon. A Bonduelle neve egyet jelent a minőséggel és az ízletes, zöldséges ételek végtelen variációival.
A hely, ahol főzök
A Bonduelle elkötelezett híve az egészséges életmódnak, és valljuk, hogy az egészség a konyhában kezdődik! Fogadd meg a tanácsunkat, miszerint szíved egészségét sok zöldség-fogyasztással őrizheted meg! A Bonduelle élelmiszerek szigorú minőségbiztosítási szűrőn esnek át, mielőtt forgalomba kerülnének, ezért a változatos és egészséges táplálkozás irányelveit követve bátran szerepeltethetjük őket az étrendben. A zöldségek betakarítása és a feldolgozás folyamata között csak néhány óra telik el, így a késztermék megőrzi az alapanyag ízét és tápértékét. Meríts inspirációt a zöldségekből, engedd szabadjára a kreativitásod és próbálj ki új ételvariációkat Bonduelle-lel!
Ars poetica a konyhában
Napjainkban már szinte elképzelhetetlen, hogy egy ebéd vagy vacsora zöldségek, és saláták nélkül múljon el. Ehhez nyújtanak kitűnő alapot a Bonduelle zöldségei, melyek a mindenki által kedvelt és ismert alapzöldségek mellett - mint például a kukorica és zöldborsó -, olyan különlegességeket is tartalmaznak, mint az ízletes szószos babok, a bébirépa, különböző kreatív zöldségkeverékek, vagy az üveges prémium gombák. A Bonduelle kreatív, széles körű felhasználási lehetőséget nyújt a konyhában, a konzerv vagy mirelit Bonduelle zöldségekből egyszerű, gyors, egészséges és finom ételeket készíthetsz nap mint nap. (x)
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.