Ebben a modern konyhában főzött Meghan Markle, mielőtt hozzáment Harry-hez

Mielőtt összeházasodott volna Harry herceggel, Meghan egy Los Angeles-i luxusingatlanban lakott, ahol meglepően picike volt a konyhája.

Azóta, hogy Meghan Markle és Harry herceg 2020. január 9-én bejelentették, elhagyják Nagy-Britanniát, többször is költözködtek már. Legutóbb megmutattuk nektek, milyen mesebeli ingatlant választottak első önálló otthonuknak, mielőtt végleg letelepedtek volna Amerikában, most pedig Meghan régi, Los Angeles-i házában vezetünk titeket körbe!

Az egykori színésznő egy kétszintes, négy hálószobás, három fürdőszobás házban lakott korábbi férjével, Trevor Engelsonnal, mielőtt beházasodott volna a brit királyi családba. Az ingatlan a Los Angeles-i Hancock Park szomszédságában helyezkedett el, és kicsit több, mint félmilliárd forintnyi amerikai dollár volt az értéke. De hogyan is nézett ki belülről? Most körbevezetünk titeket:

Kívülről egy teljesen átlagos amerikai otthonnak tűnik Meghan régi háza.

A ház környékén rengeteg utcai parkoló akad

A tágas nappalit egyszerű, letisztult bútorokkal rendezték be. Az óriási teraszajtónak köszönhetően rengeteg a fény, amit a fehér falak csak még tovább erősítenek.

A hatalmas ablakoknak köszönhetően rengeteg a fény

Az étkezőbe egy gyönyörű, téglalapalakú fa asztalt tettek, ami köré fehér székek kerültek. Ezzel a színésznőnek sikerült tökéletes harmóniát teremtenie a nappali és az étkező között.

Az étkezőben is a letisztult bútoroké a főszerep

A ház egy meghitt reggelizősarokkal is rendelkezik.

Kellemes lehet itt reggelizni

A hangulatos, márványlapokkal burkolt konyhában bárki szívesen tevékenykedne. Mivel Meghan szeret főzni, biztosan rengeteg időt töltött itt.

Két tűzhely is található a konyhában

A hátsó kertben egy hatalmas kerti étkező található, amit a nyári estéken valószínűleg gyakran használt a pár.

A hátsó kertben lévő étkező ideális az esti sütögetésekhez

Nektek hogy tetszik Meghan régi otthona?


További sztárkonyhák, amelyek lenyűgöznek:

Fotók: The Bienstock Group

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4+1 szobanövény, ami bírja a nyári klímát a szabadban

Számos olyan növény van, ami nemcsak bírja, hanem kimondottan szereti a nyári meleget és napsütést. Na de van-e olyan, aminek természetes élőhelye a lakás egy kellemesebb klímájú sarka? A válasz: igen! Mutatjuk, melyik az a 4+1 szobanövény, amit nyugodt szívvel kitelepíthetünk a szabadba nyáron!