Lesd meg, mit sütött Meghan Markle - KÉPPEL!

Meghan Markle saját készítésű süteményt vitt ez eseményre. Cikkünkből kiderül, mit készített a hercegné.   

Nemrég robbant a hír, hogy Harry herceg felesége, vagyis Meghan Markle terhes. Már Harry unokatestvérének, Eugenie hercegnőnek az október 12-i esküvőjén is felkeltette a figyelmet Meghan kék kabátja, ami finoman láttatni engedte a pocakját, az örömhírt azonban csak október 15-én hozták hivatalosan is nyilvánosságra. A hercegi pár 2019 tavaszára várja a babát.

Cikkünk azonban nem az újdonsült anyuka terhességéről szól, hanem a szakácstudományáról.

Meghan első önálló projektje is a főzés köré szerveződött.A hercegné patronálásával és részvételével már kapható az a szakácskönyv, amiben egy tragikusan leégett londoni toronyház változatos etnikumú egykori lakóinak konyhájával ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A Together: Our Community Cookbook (Együtt: a mi közösségi szakácskönyvünk) című kötet 10 fontért - körülbelül 3600 forintért - megrendelhető. Az előszót a hercegné írta, és főzött is együtt a helyi asszonyokkal.

Meghan most újra megmutatta, mennyire otthonosan mozog a konyhában: férjével közösen ellátogattak Ausztráliába, ahol aMountain Farm in Dubbo nevű gazdaságban teára voltak hivatalosak. Meghan MArkle pedig banánkenyérrel készült a nagy eseményre.

Hannah Furness egy riporter, aki a királyi családról tudósít azt írta, hogy a fogadás egyik résztvevője szerint

Meghan aggódott, túl sok banánt tett a sütibe, de Harry szerint ez lehetetlenség: a banán sosem lehet túl sok.

https://twitter.com/RE_DailyMail/status/1052373865152811008?ref_src=twsrc%5Etfw

A riporter hozzátette: Meghanról az a hír járja, hogy soha nem megy üres kézzel egy vendégségbe. Mindig visz magával valami saját készítésű finomságot.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Vetkőző pincéreket követeltek egy idősek otthonának lakói

Címlapról ajánljuk

További cikkek