Mit főzzek ma? Nyári sültparadicsom-leves, szaftos tepsis csirke és epres tejberizstorta a menü

Igazi nyári menüvel készültünk nektek mára, a leves ugyanis készülhet friss paradicsomból is, a főétel könnyed lesz, de nagyon laktató és szaftos, a desszertről pedig nem hiányozhat egy nagy maréknyi eper!

Mai ajánlatunkban a koranyár üdítő ízeit vettük elő: levesnek sültparadicsom-levest ajánlunk, főételnek jöhet egy nagy adag szaftos csirkecomb, desszertként pedig egy nagy szelet epres-tejberizses torta koronázza meg az ebédet.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több szaftos húsétel itt!

DESSZERT

Még több epres desszert itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek