Mit főzzek ma? Vegán karfiolkrémleves, gombavadas és vaníliás-epres clafoutis vár

A hetet könnyed, húsmentes fogásokkal nyitjuk, lesz itt többféle gomba, karfiol, vanília és eper is.

A mai nap során nem terheljük magunkat és a környezetet sem hússal: a leves vegán és krémesen karfiolos, a főétel álvadas gombából, a desszert pedig low carb és epres!

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több gombapörkölt itt!

DESSZERT

Még több clafoutis itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek