Mit főzzek ma? Maradék sült húsból is elkészítheted a főételt

Csütörtöki összeállításunkban maradékmentő fogásokat választottunk, készítsd el őket bátran!

A mai "Mit főzzek ma" cikksorozatunkban zöldséglevest hoztunk csirkés pennével és leveles párnával.

LEVES

Halászi csodaleves

Recept itt!

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Sült-húsos penne szaftosan

Recept itt!

Még több húsos tészta itt!

DESSZERT

Travesseiros, mandulás párna Sintrából

Recept itt!

Még több töltött süti itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...