Mit főzzek ma? Lencseleves, krumplis tészta és házi puding a menü

Lencseleves nem csak újévkor kerülhet az asztalra, sőt, a hüvelyesek fontos fehérje- és rostforrások. Őt klasszikus krumplis tészta követi, és vaníliapuding zárja a sort - házilag készítve!

Mai "Mit főzzek ma" rovatunkban magyaros menüsor mutatunk kolbászos lencselevessel, krurmplis tésztával és vaníliapudinggal.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Még több édes krém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek