Mit főzzek ma? Kolbászos lencselevest, lecsós szűzpecsenyét és diós nudlit eszünk vasárnap

Adjuk meg a módját a vasárnapnak, néhány igazán tápláló, magyaros étellel. A lencselevesben kolbász úszik, a szűzpecsenye lecsós burgonyán gőzölög, a diós nudli pedig lekvár alatt várja, hogy mind megegyük.

A vasárnapi ebéd igazán klasszikus és laktató lesz. A gazdag, kolbászos lencseleves és a lecsós szűzpecsenye után diós nudli vár, természetesen sok-sok lekvárral.

LEVES

Még több lencseleves itt!

FŐÉTEL

Még több szűzpecsenye itt!

DESSZERT

Még több nudli itt!

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek