Mit főzzek ma? Kínai leves, ragacsos oldalas és banános palacsinta az ázsiai ételek szerelmeseinek

Nagyon különleges fűszerezésű ételeket ajánlunk nektek mára, érdemes őket otthon kipróbálni!

Ma is ízletes ebédet hoztunk nektek, főleg, ha ti is szeretitek az ázsiai konyhát. Előételnek kínai édes-savanyú levest, főételnek ragacsos oldalast, desszertnek pedig könnyen elkészíthető banános palacsintát ajánlunk.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több oldalas itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek