Mit főzzek ma? Gyönyörű fogások hétvégére

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma paradicsomlevest hoztunk szűzérmével és rumpuncs szelettel.

LEVES

Krémes paradicsomleves grillezett sajtos szendviccsel

Recept itt!

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Szűzérme gombaraguval

Recept itt!

Még több szűzpecsenye itt!

DESSZERT

Rumpuncsos szelet oreo kekszes krémmel

Recept itt!

Még több réteges sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek