Mit főzzek ma? Fetakrém, nizzai saláta és meggyes rácsos pite vár ma

A mai napon egy olyan menüvel készültünk, amiben a leves helyét átveszi egy mennyei előétel, éppen ezért főételnek csak egy salátát adunk. De lesz süti is, nyugalom!

A mai menüt egy fantasztikus és villámgyorsan elkészíthető fetakrémmel kezdjük, majd jöhet egy gombás nizzai saláta, végezetül pedig egy meggyes rácsos pitével fejezzük be az ebédet.

ELŐÉTEL

Még több sós krém itt!

FŐÉTEL

Még több saláta itt!

DESSZERT

Még több pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek