Mit főzzek ma? Csilis kukoricalevessel, muszakával és almás császármorzsával érkezik a hétfő

Nincs mese, új hét indul. Ha már muszáj neki, akkor legalább induljon jól, például a csilis-babos kukoricaleves, a muszaka és az almás császármorzsa hármasával.

Hétfő van, ezen már csak egy tökéletes ebéd segíthet. Menjünk biztosra, főzzünk egy csípős kukoricalevest, jól bevált, hagyományos muszakát és különleges almás császármorzsát.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több muszaka itt!

DESSZERT

Még több császármorzsa itt!

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek