Mit főzzek ma? Csicserileves, krémes rizottó és tiramisu készül a konyhában

Egy igazi olaszos menüvel kedveskedünk ma nektek, ami kétség kívül izgalmas ízeket tartogat számotokra. Főzzetek velünk!

Autentikus olaszos hangulatot varázsolunk a konyhádba. Kezdésnek csodás parmezános-spenótos csicserileves, majd mentás-borsós rizottó, végül egy krémes tiramisu kerül az asztalra.

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Még több tiramisu itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek