Mit főzzek ma? Borleves, almás sertésszűz és huszárcsók készül ma

Nyakunkon a karácsony, ezért gyorsan összedobható menüket igyekszünk összerakni nektek. A mai is ilyen.

A mai napon csodás menü készül a konyhában: borleves, almás sertésszűz és huszárcsók.

LEVES

Még több különleges leves itt!

FŐÉTEL

Még több almás hús itt!

DESSZERT

Még több mandulás aprósütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek