Mit főzz csütörtökön? Tavaszhívogató fogások következnek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban már nagyon várjuk a tavaszt, ezért hagymalevest hoztunk zöldséges csirkecombbal és fehérboros pohárdesszerttel.

LEVES

Hagymaleves tavasziasan

Recept itt!

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Egyedényes tavaszi zöldséges csirkecomb

Recept itt!

Még több húsos egytálétel itt!

DESSZERT

Fehérboros desszertkrém

Recept itt!

Még több pohárkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek