Mennyit ér egy alma?

Szerencsére almából télen-nyáron jól állunk. Használjuk ki a változatosságot, tízóraira, uzsonnára is bátran együnk egy almát!

Idared, Gála, Jonatán, Golden, Starking - és ezek még csak a legnépszerűbb fajták. Válasszuk ki a kedvencünket és együnk almát rendszeresen*!

Próbáld ki az alábbi finomságokat, de ha épp valami másra vágysz, itt találod almás receptjeinket!

 1. 1.

  Klasszikus máglyarakás

 2. 2.

  Francia almás-gesztenyés marha

 3. 3.

  Almás-körtés gyümölcspite

 4. 4.

  Sült Waldorf saláta

 5. 5.

  Fűszeres almás crumble

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Kedves Judit. Gratulálni szeretnék a precíz és érthet? írásokhoz. Ezek a megjelent gondolatai tükrözik a nagy hozzáértést, tudást. Bizalmat ébreszt az olvasóba. Nem reklám íz?, hanem hozzáért?. Gratulálok kit?n? munkájához. Üdvözlettel Lóránt

Bodon Judit dietetikus

Kedves Lóránt! Köszönöm elismer? szavait! Nagy örömömre szolgál, ha Olvasóink elégedettségére szolgálnak írásaim, annak meg különösen, ha érthet?en sikerül megfogalmaznom hasznos, a táplálkozással kapcsolatos információkat. További jó böngészést!

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.