Megkóstoltuk a Túró Rudi limitált, nyári ízét...és dobtunk tőle egy hátast!

A Túró Rudi egy igazi "harapj bele a nyárba" Pöttyös-ízzel támad, és az egyik kedvenc hűsítőd frissességét ígéri a roppanós csokiréteg mögött. Azonnal ki is próbáltuk!

A Túró Rudiban az a legjobb, hogy mindenki ismeri, kevés emberről tudni, aki nem szereti, és ráadásul mindig valami új ízélménnyel lepi meg a lelkes, csokis-túrós finomságra vágyó rajongótábort. Sokan esküsznek a natúr változatra, de azért, ha megjelenik a boltok polcain valami mesés íz, mint a tavaly már általunk is teszteltsós karamellás csoda, legalább egyszer mindenki tesz egy próbát.

Amikor megláttuk, hogy citromos-bodzás-limonádés Túró Rudi (!!!)került a Lidl üzleteibe - kizárólag itt juthattok hozzá a limitált szériás hűsítő túródesszertekhez - , két kolléganőnk is elzarándokolt, hogy kipróbálhassa, és a családdal, barátokkal is teszteltesse.

Egy csomagban 6 db rudit találunk, és jelenleg 749 Ft-ért juthatunk hozzá. Tesztelőink véleménye pedig erősen megoszlott, íme:

"A bodzát érzem benne, de a limonádét nem igazán. Ettől függetlenül finom."

"Mintha beleharaptam volna a nyárba. Nagyon frissítő desszert."

"Nekem nem igazán jött be. Számomra olyan az íze, mint a nagyim otthonkájának. Bár az igazat megvallva azt még sosem kóstoltam."

"Nem rossz, de én továbbra is maradnék az alapnál."

Abban azonban mindenki egyetértett, hogy nagyon meghökkentő és újszerű az ízélmény, így csak arra tudunk buzdítani titeket, hogy kóstoljátok meg, és döntsetek, nektek ő lesz-e az idei nyár slágere!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek