Így fest Ördög Nóra és Nánási Pál vadiúj balatoni bisztrója

Egy igazi kis gyöngyszem a sztárpár balatoni bisztrója, amit már a nyitás napján megrohamoztak a vendégek. 

Régi nagy álma vált valóra Ördög Nórának és Nánási Pálnak azzal, hogy hosszas készületek után megnyithatták saját bisztrójuk a Balatonnál. A Balatonkarattyán található üzletet Nóráék saját kezűleg újították fel, és nagyon élvezték a nem könnyű munka minden egyes percét.

A hangulatos kis bisztró hivatalosan május utolsó szombatján nyitott meg, ésa képek alapján gyorsan a helyiek kedvence lett, hiszen a rossz idő ellenére is sokan ellátogattak Akarattyára, hogy megleshessék és kipróbálhassák. Nóra természetesen az Instagramjára is posztolt az eseményről:

„A helyzet az az, hogy szombaton végre megnyitottunk! Nem akartam rögtön nagy dobra verni, hadd legyen egy kis időnk belerázódni a dolgokba... De annyira hihetetlen rohamban jöttetek már tegnap is, hogy nem is volt rá idő. Mocskos egy idő van, de itt forró a kávé, és meleg a péksüti - a csapolt sör meg hideg, ahogy kell. Szóval gyertek!”

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Címlapról ajánljuk

6 isteni japán saláta, ami különleges ízvilágot ismertet meg veled

Szinte egyetlen hagyományos japán étkezés sem lehet teljes a szezonális alapanyagokból készült, egészséges saláták nélkül, amelyek különleges és egzotikus ízvilágukkal biztosan téged is levesznek a lábadról. Most összegyűjtöttük a mi kedvenceinket, hogy egy kicsit közelebb vigyünk ezekhez az isteni ázsiai salátákhoz.

Nosalty

További cikkek