Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Még több érdekesség az utazási irodákról, amit nem is sejtettél

Utazni mindenki szeret, sokan irodán keresztül szervezik útjukat, de az utazási irodákról és az utazási szokásainkról szinte semmit sem tudnak. Sorozatunk nekik szól. (x)

Utazási irodákkal kapcsolatos sorozatunk folytatódik. Múlt héten többek között megtudhattátok, hogy hány országba juthattok el magyar utazási irodák szervezésében, most újabb izgalmas adalékokkal szolgálunk Nektek, figyeljetek!

Több mint ezer utazási iroda vár országszerte

A rendszerváltás előtt hét bejegyzett utazási iroda működött Magyarországon, míg jelenleg 1056 utazási iroda tevékenykedik hivatalosan. Így mindegy, hogy az ország mely részén élsz, biztosan találsz a közelben olyan irodát, ahol utazási szakemberek segítenek eligazodni a vonzóbbnál vonzóbb úti célok, programok és szálláshelyek között. Nem beszélve arról, hogy ma már számos utazásszervező biztosít online foglalási lehetőséget, így ha mégsem tudsz elmenni egy irodába, akkor is kényelmesen intézheted foglalásodat.

Spanyol ételkülönlegességek a Nosalty oldaláról

Utazási irodával fiatalként is

Az utazási irodákkal utazók átlagéletkora tavaly 38 év volt. Vagyis nem csupán az idősebb korosztály választja az utazási irodákat, sőt! A kisgyermekes családok számára például különösen fontos a biztonság és a megbízhatóság, amit egy utazási iroda biztosítani is tud:

  • jól ismerik az úti célokat,
  • tudják, hogy egy szálloda gyerekbarát-e,
  • és rengeteg hasznos tanáccsal el tudják látni az utasokat.

De például az egyre népszerűbb kalandutazásokon is sokan vesznek részt a 20-as és 30-as korosztályból. Az ilyen utak általában letérnek a kitaposott ösvényről, és tartalmaznak valamilyen csavart – legyen szó egy kis hegymászásról, szafariról, tevegelésről vagy a helyi kultúrával való közelebbi ismerkedésről.

Sorozatunk nemsokára folytatódik, egy hét múlva találkozunk a Nosalty oldalán!

...ezek is érdekelhetnek még!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!