Egyre nagyobb a készülődés, hiszen nem kell sokat várnunk már a húsvétra. Ahhoz pedig, hogy igazi terülj-terülj asztalkám várja a vendégeket, már most elő kell szedni azokat a jól bevált recepteket, amik az év ezen időszakában sorra el is készülnek. És mi lenne, ha idén húsvétkor nem főtt, hanem mázas sonka kerülne az asztalra? A tuti tippeket ehhez már meg is találtad!
A sonka a húsvéti menüsor szerves eleme, amit persze meg lehet venni készen is, de attól lesz igazán ünnep az ünnep, ha te magad készíted. Idén reformáld meg a korábbi hagyományokat, és kerüljön az asztalra tökéletes mázas sonka, amihez már mutatjuk is tippjeinket.
Kattints a képre, és nézd meg a galériában, hogyan készül a mi tökéletes mázas sonkánk!
Ezeket a hasznos húsvéti tippeket, érdekes cikkeket is olvasd el: