Egyszerű főtt helyett ezt tálald a húsvéti asztalra: így lesz tökéletes a mázas sonkád

Az idei húsvét legyen kicsit más és újító, legalábbis ami a menüt illeti: főtt sonka helyett kínáld a vendégeket mázassal! Ehhez adunk tuti elkészítési tippeket, amiket ha megfogadsz, biztosan nem kell csalódnod a végeredményben!

Egyre nagyobb a készülődés, hiszen nem kell sokat várnunk már a húsvétra. Ahhoz pedig, hogy igazi terülj-terülj asztalkám várja a vendégeket, már most elő kell szedni azokat a jól bevált recepteket, amik az év ezen időszakában sorra el is készülnek. És mi lenne, ha idén húsvétkor nem főtt, hanem mázas sonka kerülne az asztalra? A tuti tippeket ehhez már meg is találtad!

Mázas sonka
Egyszerű főtt helyett ezt tálald a húsvéti asztalra: így lesz tökéletes a mázas sonkád

A sonka a húsvéti menüsor szerves eleme, amit persze meg lehet venni készen is, de attól lesz igazán ünnep az ünnep, ha te magad készíted. Idén reformáld meg a korábbi hagyományokat, és kerüljön az asztalra tökéletes mázas sonka, amihez már mutatjuk is tippjeinket.

Kattints a képre, és nézd meg a galériában, hogyan készül a mi tökéletes mázas sonkánk!


Ezeket a hasznos húsvéti tippeket, érdekes cikkeket is olvasd el:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek