Itt a majonézes kukoricasaláta ütős alapreceptje + 2 turbózott verzió

Ha megbízható, mindenhez alkalmazkodó, de önmagában mégis kellően karakteres köretet keresünk, a klasszikus majonézes kukoricasalátánál nem fogunk jobb delikvenst találni. Most egy igazán könnyen követhető alaprecept és két kiadós, kiegészített verzió is terítékre került. Jöhetnek a receptek?

Ha az ember valami gyors és könnyen összedobhatóköretet helyezne a rántott húsok vagy zöldségek mellé, esetleg egy főzésmentes, mégis laktató vacsorával lepné meg a családot, valószínűleg az egyik majonézes saláta receptjét keresi majd elő. Lehet, hogy éppen a majonézes kukoricasaláta kerül ki győztesként a kategóriából – ha így történne, receptért sem kell majd túl messzire menni, hisz épp itt van egy, sőt rögtön három csodás leírás, ami lehetőséget ad mind klasszikusabb, mind modernebb, ízgazdagabb és különlegesebb majonézes kukoricasaláták elkészítésére.

Nézd meg galériánkban a majonézes kukoricasaláta elkészítésének lépéseit, kattints a képre!

Itt a klasszikus majonézes kukoricasaláta, a sonkás-tormás és az almás-kéksajtos verzió teljes receptje, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!

Fotók és recept: Lakos Benedek

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ízes-izgalmas recept, amit érdemes kipróbálni:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek