5 lépés a máj készítéséhez, és új univerzum nyílik meg

Megosztó alapanyag a máj, és valószínűleg bővebb a májat nem fogyasztók tábora, mint azoké, akik előszeretettel teszik a tányérjukra. Azonban havonta pár alkalommal érdemes próbát tenni vele, mert vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, ráadásul az idegrendszerre is pozitív hatást gyakorol. Most eláruljuk, mitől lesz jó ízű a máj.

A máj azon belsőségek közé tartozik, amit ha valaki nem szeret, akkor nehéz rábírni, hogy tegyen egy új próbát vele. Mivel könnyen, és viszonylag olcsón beszerezhető alapanyag, ráadásul sokféleképpen el lehet készíteni, így megérdemel egy esélyt mindenki konyhájában. Mutatjuk, mi az az 5 lépés, ami a tökéletes májhoz kell!

Forrásunk volt.


Ezeket is olvasd el!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek