Több termékére is korlátozást vezetett be a Lidl

Ráadásul olyan termékekre, melyek nem tartoznak bele a hatósági áras élelmiszerek csoportjába.

A Telex több olvasója is azt tapasztalta, hogy a Lidl áruházakban olyan termékeknél is mennyiségi korlátozást vezettek be, melyek nem a hatósági áras áruk közé tartoznak. Az egyik olvasójuk négy csomag vécépapírt szeretett volna venni egyik boltjukban, de mint azt levelében is írta, kiderült, hogy a papírhiány miatt egy vásárló csak három terméket vehetett egyszerre. Egy másik olvasójuk pedig arról számolt be, hogy az eddigi egy karton, vagyis 12 liter helyett legfeljebb 6 liter 2.8%-os UHT tejet vehetett egyszerre.

Több termékére is korlátozást vezetett be a Lidl

„Áruházainkban jellemzően az árstoppal érintett árucsoportok esetében vezettünk be mennyiségi korlátozást."

Vállalatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az áruellátás folyamatosan biztosított legyen, ugyanakkor az utóbbi hónapokban az tapasztalható, hogy többszörös az érdeklődés az árstoppal érintetett termékek iránt. Bár sok esetben jelentősen nagyobb mennyiségű termék rendelkezésre állásáról gondoskodunk a megnövekedett kereslet okán, van, hogy ez is kevésnek bizonyul.

Ezen felül az ellátási láncban adódó problémák miatt egyes papír termékekre (pl.: WC-papír, papír sebkendő), valamint néhány konzervre (pl. őszibarack, csemege uborka) vezettünk be mennyiségi korlátozást annak érdekében, hogy vásárlóinkat folyamatosan ki tudjuk szolgálni” – mondta a Telex megkeresésére a Lidl.


Még több izgalmas cikk:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek