Lepd meg a Valentinod egy vacsival!

A régi mondás úgy tartja, a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Biztos van némi igazságtartalma, teszteljük le nyugodtan. Mondjuk, Valentin-napon. Készüljünk különleges menüvel, és figyeljük a reakciókat. Ha a párunk...

...ínyenc típus

A tengeri herkentyűk, jó borok, egzotikus gyümölcsök és érett sajtok nagy tisztelőjét a következő menüsorral várjuk haza:

...húsevő

Amennyiben az egyetlen zöldségféle, amit megeszik, az a krumpli (azt is csak egy kis szafttal), akkor inkább ne a mai napot válasszuk ki az új fogások bevezetésére. Készítsük ezt:

...a gyors

Lehet, hogy nem támogatjuk a gyorséttermek iránti rajongását, de ezen a napon tehetünk egy kis engedményt. Had csodálkozzon!

Még több Valentin-napi recept itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!