Legyél ott a Diana film vetítésén!

Lady Diana maga az elegancia, a kedvesség, ő a nép hercegnője. A róla készült életrajzi dráma egy új arcát mutatja meg. Játssz velünk, és nyerj belépőt a budapesti vetítésre!

Lady Diana a szívek hercegnője, rengeteg jótékonysági szervezetben tevékenykedett, és nagyon sokat tett világszerte a hátrányos helyzetű, háború sújtotta övezetekben élő emberekért, gyerekekért. 16 éve váratlanul bekövetkezett halála az egész világot megdöbbentette.

Oliver Hirschbiegel filmje a walesi hercegné teljesen új arcát mutatja meg: az életének utolsó két évét feldolgozó filmből megismerhetjük a magánember Dianát, akinek állandóan meg kellett küzdenie az őt zaklató sajtóval, és aki mégis képes volt kijátszani a médiát, titokban tartani a dr. Khanhoz, a pakisztáni orvoshoz fűződő kapcsolatát. A nép hercegnője, Lady Di távol a világtól, a szeretett férfi oldalán végre önmagára talált.

Nézz bele az előzetesébe! >>

Játssz és nyerj!

Ha te is szeretnéd elsők között látni a Diana filmet, nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésünkre! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A brit teadélutánok hangulatát te is megidézheted otthon, ha angliai retro konyhai eszközt választasz a finomságok elkészítéséhez. Válogass a NoSalty Webshopban kapható Tala termékek közül, a cég ugyanis már több mint 100 éve foglalkozik sütéshez és cukormázkészítéshez szükséges termékek gyártásával. Ismerd meg a gyönyörűen színezett, egyedi, hosszan tartó zománcedényt, hiszen, ha jól válaszolsz kérdésünkre, Te is megnyerheted az 50 db páros belépő egyikét a Diana film vetítésére!

Tea télen-nyáron >>

Zománcozott kis tepsi a NoSalty Webshopban

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget >>

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egészséges ételek, amelyek nagy mennyiségben ártalmasak lehetnek

Attól, hogy valami egészséges, még nem biztos, hogy nagy mennyiségben is az – ez nagy igazság, és érdemes rá figyelni, ha nem szeretnénk hízni, vagy emésztési problémákkal küzdeni. Az alábbi ételek például, annak ellenére, hogy nagyon jót tesznek a szervezetnek, az ellenkező hatást váltják ki nagyobb mennyiségben.