A legfinomabb víz, amit kóstolhatsz - és még a hulladéktermelést is csökkented vele

Mindig friss és finom, díjnyertes, és egyenesen a feketeerdei vízlelőhelyről származik - ha nem szeretnél több üres PET-palackot termelni, ez a víz a legjobb választás! (x)

A Szigetközi Friss Vizet a Szigetköz szívéhez, Mosonmagyaróvárhoz közeli feketeerdei vízbázisból nyerjük ki, amely Közép-Európa egyik legtisztább vízbázisa. Természeti adottságainak köszönhetően állandó ivóvízminőséget biztosít. A víz a kinyerést követően üvegpalackokba kerül.

Tiszta, mindig friss és egészséges prémium termékünk ezért is nyert el több hazai díjat is, 2014-ben Brüsszelben pedig Panta Aqua the Water néven az iTQI Superior Taste Award ***-os minősítését. Büszkék vagyunk arra is, hogy negyvenkilencedikként került be a víz a közel százas listán a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktárba.

A Szigetközi Friss Víz minősége és élvezhetősége alapján egyfajta vízkultúra kiépítésének lehet az alapja, mert mind a borászatok, a gasztronómia és a mindennapi vízfogyasztók számára is jól élvezhető, értékes víz.

A Szigetközi Friss Víz szén-dioxiddal dúsított és natúr változatban is kapható, literes, 0,5 literes és 0,25 literes kiszerelésekben, visszaváltható palackokban. A folyamatosan tisztított, használatban lévő palackokkal csökken a hulladékkitermelés, emellett rendkívül környezetbarát megoldás is.

Tudj meg még többet a Szigetközi Friss Vízről itt!

Ezeket olvastad már?

Te hogyan iszod a kávét?

Reggel egy rövid presszókávé, délután egy hosszú sok tejjel. Mikor hogy esik jobban. De vajon ismered-e az összes kávétípust? Mi összegyűjtöttük őket egy csokorba! (x)

Nosalty
Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!