7 tavaszi és nyári lakbertrend, amiket a szakértők szerint ismerni kell

A következő szezon beköszönte szinte mindig magával hoz egy újabb adag friss trendet, amelyek szinte könyörögnek, hogy bevigyük őket otthonunkba, hogy az még szebb és rendezettebb legyen.

A következő tavaszi otthontrendek némelyike ​​már jól bevált, míg vannak, amelyek újak a színtéren, de biztosan mindenhol megjelennek, mielőtt megérkeznek az első nyári napsugarak.

Minden kiegészítő

Készüljünk fel arra, hogy most minden egyes trendet üdvözölhetünk az otthonunkban, és nem is külön-külön, hanem egyszerre! A műgyűjteményeket idéző tárgyak, a trendi cuccok egyszerre vannak jelen, és tökéletesen megfér egymás mellett ennek a maximalista trendnek megfelelően, ami engedélyt ad a csecsebecsék gyűjtésére, amiket az elmúlt évek minimalista trendjei eléggé háttérbe szorítottak.

Az új „Zoom életstílus” magával hozta a trendi hátterek szükségességét, ami csak kiegészítőkkel lesz az igazi.

Modern színek

Kopott fa

Ha egy pillantást vetünk a manapság felkapott trendekre, vagyis a grandmillenial stílusra és a minimalizmusra, hamar észrevesszük, hogy egy dolog közös bennük: a kopott fa. A régi kopott komódoktól kezdve egészen a hatalmas, 19. századi asztalokig ebben a szezonban minden népszerűbb, mint eddig bármikor. A fából készült bútorok választása a legegyszerűbb módja annak, hogy meleget és természetes szépséget vigyünk a térbe. A legfenntarthatóbb, legkörnyezettudatosabb vásárlást úgy tudjuk megejteni, ha inkább használt bútort választunk, és új életet lehelünk egy régi darabba.

Természetes

Tarka tapéta

Ismét visszatértek a divatba a modern mintás, érdekes textúrájú tapéták! A mennyezeten és a könyvespolc hátulján is megállja a helyét, ráadásul az online meetingek során is jó szolgálatot tesz.

Ragaszkodjunk a kis vagy közepes méretű mintákhoz, hogy anélkül dobjuk fel a teret, hogy túlterhelnénk vizuálisan.

Ha nem akarjuk teljesen elkötelezni magunkat egy adott minta mellett, akkor alkalmazzunk lehúzható tapétát, amit egyszerűen eltávolíthatunk, ha meggondoljuk magunkat.

Vitális színek

Kővé vált dizájn

A természetes kövek szinte saját személyiségjegyeket hordoznak magukban, és zen hangulatot csempésznek otthonunkba. Értékeljük a tökéletlenségben rejlő szépséget!

Kőgazdag

Szórakoztató részletek

Mivel a világ lassan, de biztosan biztosan visszatér a korábbi kerékvágásba, hamarosan ismét vendégeket fogadunk majd otthonunkban. Lepjük meg látogatóba érkező barátainkat és családtagjainkat szórakoztató apróságokkal, például színes poharakkal, elegáns tányérokkal.

Színes apróságok

Rattan dekoráció

A belsőépítészek aktuális kedvence a rattan, amit gyakran kerti bútorokkal azonosítanak.

Pedig beltéren is csodásan mutatnak, különösen egy modern, letisztult környezetben, például egy szék formájában a nappaliban, vagy gardróbszekrényként a hálószobában.

Bohém és modern

Nyugtató színek

A hosszú tél egy csomó új árnyalatot hozott magával, amik megidézik a szabadban töltött idő nyugalmát és könnyedségét, ha mégis a négy fal között ragadunk. Idén tavasszal és nyáron mindenhol olyan földes színeket fogunk látni, mint például a zsályazöld, vagy a szürkés, poros kék.

Nyugalomsziget

Forrásunk volt.


Még több lakberendezés:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Hiába nem néz ki jól egy sütemény, az íze a...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Májusban Szakál Benjámint ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Benjámin!

Nosalty

További cikkek