Krumplis tészta, mint főzelék

Igen, jól olvastad, főzelék, mert ez itt kérem a krumplis tészta babaváltozata, hogy a néhány fogacskával rendelkező picik se maradjanak ki a jóból! Készítsd el te is a babádnak!

Krumplis tészta babáknak (8 hónapos kortól)

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 db burgonya
  • 1 paradicsom
  • 10-15 dkg durumtészta
  • olaj
  • 1 kk pirospaprika

Elkészítés

  1. A felkockázott hagymát olajon megdinszteljük.
  2. Beletesszük a pirospaprikát, a felkockázott paradicsomot (héj nélkül), a megtisztított, kockázott burgonyát.
  3. Felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje, sózzuk.
  4. Egy másik lábasban megfőzzük a tésztát.
  5. Ha minden megfőtt, összekeverjük az alapot a tésztával és turmixoljuk.

A recept elmenthető a receptkönyvbe itt >>

Hozzászólások (1)

Lolacska

Köszönöm szépen, hogy kiemelted! :)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek