Krumplifőzés: 3 gyakori hiba, ami tönkreteszi az ízét és állagát

A krumplifőzés önmagában nem nagy tudomány, mégis könnyű elrontani. A végeredmény pedig se ízében, se állagában nem az elvártakat fogja hozni. Mai Napi Tippünkben mutatunk három igen gyakori krumplifőzési hibát!

A krumpli főzésére alap konyhai készségként tekintünk, pedig ahhoz, hogy ízében és állagában is a lehető legmegfelelőbbet érjük el, nem mindegy, mit és hogyan csinálunk. Lássuk, mik azok a gyakori hibák, amiket sokan elkövetnek krumplifőzéskor!

Kattints a képre, és nézd meg, mi az a 3 gyakori hiba, amibe sokan beleesnek!

Receptajánló:

Források: 1., 2.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Cukormentes bonbonok

A méz helyett is használhatunk folyékony édesítőt, vagy eritritet, negyedannyi édesítőt is. Ha nagyobb a család dupla, tripla adagban is érdemes elkészíteni.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...