3 izgalmas mód, ahogy talán még nem használtad a mézet

A téli időszakban az átlagosnál jóval több mézet fogyasztunk, legyen ez a megfázás vagy a karácsonyi sütemények miatt. Persze az édesen aranyló kincsnek egyéb felhasználási módjai is akadnak – ráadásul némelyik kifejezetten izgalmas. Ismerjük meg ezeket!

Amikor beköszönt a zord idő, a méz üvegbe vagy műanyagmedvébe zárt formában egyre több háztartásban megjelenik. Vagy azért, mert gyógyszer gyanánt kanalazzuk a megfázásokat enyhítve/elkerülendő, vagy azért, mert a kedvenc ünnepi édességeinkbe kerül nagy mennyiségben, esetleg csak szeretjük vajas kenyérre csorgatva enni egy bögre forró teával. A méz fogyasztására láthatóan megannyi indok adott, persze talán még nem ismerjük az összeset. A cikk új szerepekbe helyezi az édesítőt, és mindegyik nagyon jól áll neki.

Nézd meg galériánkban a méz izgalmas felhasználási módjait!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ha készen állsz még több hajmeresztő konyhai ötletre:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...