4 hasznos tipp, amit fogadj meg konyhafelújítás előtt

Semmi kétség, hogy a konyha a ház központi helyisége tud lenni, pláne ha amerikai konyhás lakásról van szó. Éppen ezért megérdemel egy kis tuningot időnként, hiszen mégiscsak ez az a hely, ahol az otthon melegét leginkább átélhetjük. Ha a konyha felújítására adnád a fejed, akkor fogadd meg ezt az 4 hasznos tanácsot, mielőtt belevágsz!

Mindig csábítóak az éppen aktuális trendek, de igazán jól akkor jársz, ha a klasszikus vonal mellett maradsz, hiszen ez biztosan időtálló. Sokunk félve kezd bele egy-egy nagyobb lélegzetvételű felújításba, de higgyétek el, hogy átgondolva az előkészületi lépéseket, gyerekjátéknak fog tűnni. Éppen ezért érkeztünk most 4 hasznos tippel, amit a konyhafelújítás előtt érdemes átgondolni!

Forrásunk volt.


Inspirálódj még többet!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek