6 étel, amely csökkentheti a koleszterinszintet

Köztudomású, hogy az étkezés kihat a koleszterinünkre: vannak ételek, melyek fogyasztása megemelheti, de természetesen olyanok is akadnak, amelyekkel csökkenthetjük a koleszterinszintet!

A magas koleszterinszint hazánkban népbetegség, és míg a mögötte álló okok gyakran genetikai eredetűek, természetesen az étrendünk is változtathat rajta. Testsúlytól függetlenül is magas lehet, így a súlyfelesleg nélküliek sincsenek mentve a probléma alól. Lássuk, mely ételek azok, amelyekkel csökkenthetjük a koleszterinszintünket!

Katt a galériára!

Forrásunk volt.


Még több egészséges élelmiszer:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.