Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kiváló és innovatív - két kategóriában is díjazták a Nosaltyt

Két kategóriában is MagyarBrands-díjat kapott a Nosalty.

Kilencedik alkalommal adták át a MagyarBrands-díjakat, amit idén már négy kategóriában osztottak ki a legeredményesebb magyar vonatkozású márkáknak. A Nosalty két elismerésben is részesült: az Innovatív Márka és a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriákban nyerte el a MagyarBrands-díjat.

A díjat minden évben, szigorú szempontok alapján ítélik oda a legkiválóbb márkáknak, amelyek Magyarországon születettek, vagy a létrejöttükben-alapításukban magyarok vettek részt. A fogyasztói márka kategóriánál a márka reputációját, piaci megítélését is feltérképezi a program. 

Krankovics Béla, a Nosalty brand managere az elismerés kapcsán elmondta: „Nagy megtiszteltetés, hogy két kategóriában is díjaztak minket. A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 májusa óta pedig a Magyarország piacvezető recept- és gasztromagazinja. Tavaly elindítottuk a Nosalty mobilapplikációját, amivel elnyertük az év alkalmazása címet. A MagyarBrands-díj is megerősít minket abban, hogy jó úton haladunk, fogyasztóink szeretik a Nosalty brandet, ugyanakkor márkánk a hirdetők körében is elismert és megbízható.

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!