Rangos díjat nyert a Nosalty új applikációja

Novemberben jelent meg a Nosalty alkalmazása, amivel máris elnyertük az Év Applikációja kategória különdíját. 

Böngéssz az ország legnagyobb receptadatbázisában, állítsd össze a bevásárlólistád, kövesd a receptet érintés nélküli főzőmódban, vagy találd meg az igazit a játékos „kajacsúszka” segítségével: csak néhány példa a Nosalty új alkalmazásának díjnyertes funkciói közül.

„A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult, 2012 májusa óta pedig a Magyarország piacvezető recept- és gasztromagazinja. A legnagyobb kihívást az jelenti, hogy szerethetők maradjunk azok számára is, akik közel egy évtizede kötelezték el magukat mellettünk, illetve naprakészek és előremutatók legyünk azok szemében is, akik most kóstolnak bele a főzés és gasztronómia világába” – mondta el Hering András, a magazin főszerkesztője.

„Olvasóink nagy része mobileszközről fogyasztja a tartalmainkat, ezért jelentkeztünk új alkalmazásunkkal: a fejlesztés során a funkcionalitásra helyeztük a hangsúlyt, hogy megkönnyítsük a felhasználók számára a sütés-főzés folyamatát.”- tette hozzá a Nosalty brand managere, Krankovics Béla.

A „Mit egyek ma?” funkcióval receptet választhatsz, interaktív bevásárlólistát is készíthetsz, az érintés nélkül lapozható főzőmóddal pedig elkerülheted, hogy zsíros kézzel kelljen a mobilodhoz nyúlni. A „kajacsúszka” segítségével játékos módon, az adott étel jobbra vagy balra húzásával dönthetsz, mit ennél és főznél szívesen és mit nem.

A jelenleg nyolc izgalmas funkciót kínáló és folyamatosan bővülő gasztro-alkalmazást a Magyar Marketing Szövetség már indulása pillanatában az Év Applikációja kategória különdíjával tüntette ki.

A Nosalty applikációja letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházából.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?