Kisorsoltuk a SütniCake Sütemény- és Tortafesztivál Nyerteseit!

Szereted a süteményeket? Rajongsz a tortákért? Akkor most játssz velünk, és nyerj páros belépőt az idei desszertek hétvégéjére!  

Idén2015. november 21-22. között, a Millenáris D épületében kerül megrendezésre a II. Sütemény- és Tortafesztivál. Ha szívesen találkoznál a hazai cukrászat legjavával, és érdekelnek a legújabb tortatrendek, akkor most játssz velünk,és nyerd meg a 20 darab páros belépő egyikét!

A hazai cukrászatok és süteménymanufaktúrák kétnapos seregszemléje, a II. Sütemény- és Tortafesztivál kiváló alkalom a borongós novemberi hétvégén egy kis kényeztetésre.

A kiállításon és vásáron a desszertkultúra új irányaiba kóstolhatunk bele, megízlelhetjük a nemzetközi trendek hazai képviselőinek legújabb süteményeit, tortáit és egyéb desszertjeit. Az átformált klasszikus receptek mellett a világ más részein sikeressé vált és itthon talán kevésbé ismert édességeket is megtalálja a látogató.

A fesztiválon a megszokott alapanyagokból készült sütemények mellett az egészségesebb étrendet követők vagy a különféle ételintoleranciával élők is találhatnak maguknak finomságokat, ugyanis cukor-, glutén- és laktózmentes, valamint bio alapanyagokból készült édességek is szerepelnek a fesztiválra meghívott mesterek és manufaktúrák kínálatában.

A gasztrobloggerek és cukrászok workshopjai és előadásai alkalmat teremtenek sok praktika megismerésére és megtanulására, de bepillantást nyerhetünk néhány nemzetközi édesség elkészítésének kulisszatitkaiba is.

Ha pedig már csak a szemünk kívánja, akkor érdemes a Tortadesignverseny 'cirkusz' témájára készült tortacsodáiból rendezett kiállítást is végignézni.

Játssz és Nyerj most!

Ha figyelmesen végigolvastad cikkünket, nincs más teendőd, mint az alábbi kérdésünkre megjelölni a helyes választ.

Nyeremények: 20 darab páros belépő a SütniCake fesztiváljára

A játék időtartama: 2015. november 13 - 19., 18 óra

Sorsolás: 2015. november 19., 18 óra (csütörtök)

A játékban résztvevők elfogadják a Játékszabályzatot és a NoSalty Felhasználói feltételeit.

Nyereményjátékunk lezárult. Gratulálunk minden nyertesünknek! A páros belépőket nyerték:

1. Brazovits Lajos
2. Hegyesi Irma
3. Szuda Szabina
4. Kalocsai Gáborné
5. id. Brazovits Lajos
6. Pónya Aladárné
7. Kauker Krisztina
8. Zsigmond Józsefné
9. Czigler Petra
10. Zsebesi Nóra
11. Kovács Krisztina
12. Kutasi Márta
13. Kozári Ágnes
14. Molnár Krisztina
15.FaragónéBorbásZsuzsanna
16. Révészné Kovács Andrea
17. Lisku Edina
18. Dányi Rita
19. Orosz Dávid József
20. Mózes Erika

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.