Kisorsoltuk a Csupa Nő játékunk nyerteseit!

Kisorsoltuk, hogy kik nyerték a családi belépőket és a NoSalty Reisenthel bevásárlótáskákat. Nézd meg, hogy Te is köztük vagy-e!

Családi napi belépőt nyertek a Csupa Nő kiállításra:

Horváth Erika

Lőrincz Jutka Andrea

Virág Diána

Csuka Gáborné

Papp Vera

1-1 Reisenthel bevásárlótáskát nyert:

Horváth Lenke

Mentsik Anikó

Virág Annamária

Sütő-Nagy Borbála

Marcsok Jánosné

Mindenkinek gratulálunk, a nyerteseket e-mailben értesítettünk!

Címlapról ajánljuk

„Igaz a mondás, hogy mire a kezüket a kilincsre teszik,...

Májusban nyílt egy hely Szentendrén, ahol új életre kel a paradicsomos káposzta, a tejbegrízt elégedett sóhajok kísérik, és ahol az is barátságot köt a zöldborsófőzelékkel, aki valaha súlyos menzai traumákat szenvedett el. Szászfai Brigitta és Póti Bence, bár nem a vendéglátás felől érkeztek, pontosan tudták, hogy olyan helyet szeretnének nyitni, ahol barátságos a hangulat, ahol nem kell feszengeni, van kraft-IPA csapon, és valami ütős meglepetés a tányéron. Ez lett a Teyföl, amit a nyitás óta egyre lelkesebben látogatnak a vendégek. Indulásról, elvárásokról, csapatszellemről beszélgettünk, a mumussá vált “újragondolt” jelzőt pedig az étterem séfje, Kulcsár Alex segített helyretenni.

Kormos Lili

További cikkek

7 kiváló hazai étterem eldugott településeken

Falusi fine dining, vidéki gourmet – ilyen és hasonló hívószavakkal vonzzák be vendégeiket az ország messzi kistelepülésein is olyan éttermek, amelyek kiemelkedően igényes és előremutató konyhát visznek. A műfaj koronázatlan királyai persze egyértelműen a Dudás-testvérek: ők anno az Anyukám Mondtával feltették Encset a gasztrotérképre, az első között megmutatva, hogy egy eldugott kis községben vagy kisvárosban is lehet éttermi sikersztorit csinálni.